Upis u toku

Sjajan Smarter postaje Master

Smarter Master je za polaznike koja su završili Smarter Basic program. Za Master se dobija poziv u zavisnosti od zrelosti i angažovanja u toku Smarter Basic edukacije.

Na Smarter Masteru se produbljuju već stečena znanja i usavršavaju vrhunske tehnike prezentovanja, komunikacije, donošenja odluka, razvoja empatije, dubokog rada na uverenjima, strategije kretivnosti, emotivne veze, razvoju liderstva, reframing tehnikama i još mnogo toga.

Ceo master je osmišljen tako da kroz vežbe nauče da funkcionišu timski, a kruna rada na kraju su prezentacije iz bilo kog dela Smarter programa.

Master program ih uči da:

1. Budu majstori prezentacije

Uče kako da kongruetno i smireno odgovaraju, spreme polaganja, pisano se izraze, kreiraju sadržaja koji neće nikog ostaviti ravnodušnim

2. Budu lideri sa jasnim stavom

Razvoj liderstva kako da dominiraju u grupi, pokažu svoj stav vode procese u željenim pravcu vrlo kreativno i inspirativno. Trebaju nam mudre vođea to su Smarteri

3. Donose odluke lako i argumentovano

Jedna od najvažnijih životnih veština jeste kako da donosne efikasne odluke i za njih preuzmu odgovornost.

Na ovom modulu takodje radimo napredne tehnike motivacije i samomotivacije.

4. Da svaki razgovor vode u željenom smeru

Razumevanje komunikacije odnosi se na aktivno slušanje, postavljanje pitanje i iznošenje sopstevnog razmišljanja. Kroz ovaj modul razvijamo sposobnost postavljanja preciznih pitanja , odgovaranja ireframing tehnike. Komunikacija i pregovaranje su moć.

5. Upravljaju sopstvenim uverenjima ograničenjima

Uverenja nas definišu, mladi moraju što pre da budu svesni da sve što u životu žive jeste posledica njihovih uverenja i da mogu da menjaju ono što im nije korisno. Svaki obrazac ponašanja koji je napravljen može biti i promenjen.

“Bilo da veruješ da možeš ili ne veruješ da možeš – svejedno si u pravu”

Henri Ford

6. Kako sa emocijama

Razvoj empatije i emotivne veze, iz iskustava se pokazalo da je mladima jako korisno da nauče muške i ženske principe kako bi ostvarili skladne emotivne i partnerske odnose. Potrebno im je veliko ohrabrenje da imaju i grade svoja lična iskustva.

Empatija nije razumeti nekog, empatija znači obuti nečije cipele i videti, čuti i osetiti ono što neko oseća.

Sa druge strane imamo i nežne  empatske strukture ličnosti koji su vrlo često na meti manipulatora i  ne znaju da kažu ne.

 Jako važan modul za sreću i mir svakog mladog čoveka u životu.

7. Imaju širi pogled na život i mogućnosti koje imaju

Uverenja nas definišu, mladi moraju što pre da budu svesni da sve što u životu žive jeste posledica njihovih uverenja i da mogu da menjaju ono što im nije korisno

8. Zamisle nemoguće, možda se čudo dosađuje

Vizalizacija je najveća moć. Ona radi kao i gravitacija , potpuno je sve jedno da li verujete ili ne. Morate da naučite da kreirate ono želite , a ne ono što ne želite. U tome će im maksimalno pomoći sjajne tehnike samopouzdanja za ostvarenje svih planova.

9. Pokažu šta znaju

Modul sertifikacije, polaganja, obnavljanja i završnih prezentacija

Šta dobijate?

30 + sati intenzivnog rada sa međunarodno priznatim IANLP trenerom Svetlanom Lolić, koji su podeljeni u module 2 x mesečno po 3.5h jer se na taj način postižu bolji rezultati.

Rad u MALIM GRUPAMA gde predavač može da se posveti svakom pojedincu pojedinačno.

Sav materijal za rad je obezbeđen.

U toku programa organizujemo i grupu podrške preko instagrama u kojoj smo uvek dostupni za sva pitanja.

Nakom programa organizujemo dodatno besplatne vežbe jednom mesečno u naredna 3 meseca za naše polaznike.

Specijalne ponude za polaznike programa koje uključuju konsultacije i poseban status i popuste nakon pohađanja programa.

Imajte u vidu da su MESTA za program OGRANIČENA kako bismo mogli održati visok kvalitet rada sa polaznicima, te prijave funkcionišu po principu: Ko se prvi prijavi, prvi nauči da pokrene svoj život na bolje.

Preuzmite besplatan e-book

Ukoliko želite da preuzmete besplatan e-book potrebno je popuniti formular i knjiga će Vam biti prosleđena na email.

Besplatan e book koji će vam pomoći da :

⁃ Razumete promene u mozgu svakog tinejdžera

⁃ Koliko je važna snaga porodice i još mnogo toga

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Tajna uspešnih odnosa sa decom je knjiga koja vas u nekoliko jednostavnih koraka dovodi do razumevanja različitosti i zašto vam sa nekim komunikacija ide lako a sa nekim jako teško.

   Vaše ime (obavezno)

   Vaš Email (obavezno)

   © 2018 Smarter Centar. Sva prava zadržana. Smarter centar, Stojana Protića 27, Beograd, Srbija.