Pozovite nas +381 63 355 612 [email protected]

Smarter Advanced

Usavršite primenu stečenih veština i kreirajte svet po meri vaših snova!

Ukoliko želite da vaš tinejdžer usavrši svoje veštine stečene na programu Smarter Basic i

  • da savlada mape uma
  • razvije kritički stav
  • sačuva i osvesti svoju autentičnost
  • veštinu učenja i organizacije vremena
  • da jasno filtrira bitan od nebitnog sadržaja
  • da ukroti informacije servirane na društvenim mrežama
  • da nauči  i osvesti moć fokusa ka vrhunskim rezltatima i kreiranim ciljevima
  • prva zaljubljivanja
  • kreativna vizualizacija – veština Novaka Đokovića, vrhuskih sportista  i drugih.

Da bi dete savladalo Smarter Advanced podrazumeva se da je već usvojilo veštine Smarter Basic programa, i da je spremno da proširi svoja znanja, usvoji nove veštine, unapredi svoje sposobnosti i postane još uspešnije, srećnije i zadovoljnije.

POKLON – PROGRAM PODRŠKE ZA NAŠE SMARTERE

Uzimajući u obzir, da naša želja nije da ovo postane još jedna diploma u nizu, a da ne znaju šta su uopšte učili, mi smatramo da je nakon završenih edukacija najvažnije da se bavimo implementacijom  naučenog ili kako bi mi rekli  „ mišićima“.
Smatramo da je od presudne važnosti da veštine i znanja stečena u Smarter training & coaching centru, za vašu decu postanu svakodnevni alati u ostvarivanju vrhunske komunikacije i stvaranju sigurnog i uspešnog odrastanja.

Baš iz tih razloga, u periodu od tri meseca nakon završenih edukacija Smarter Basic i Smarter Advanced  kroz organizovana druženja, vežbe i individualni pristup, želimo da svakom polazniku naših edukacija pružimo maksimalnu podršku u implementaciji stečenih znanja.

Smarter Advanced  je intenzivan program od 4 modula koji će se održati u toku dva vikenda u Januaru 2018. godine. Svaki modul traje 3h i 30 minuta uz mogućnost nadoknade ukoliko je dete iz nekog razloga sprečeno da dođe.

Naši programi su intenzivni, sveobuhvatni i deca najbolje rezultate postižu kada ih pohađaju u kontinuitetu. Iz tih razloga spremili smo za Vas posebne povoljnosti pri uplati oba programa kao i popuste za braću i sestre.

Cena programa Smarter Advanced je 156 eura u promo periodu 112e, nudimo vam fantastičnu priliku da ukoliko uplatite oba programa zajedno, omogućite svom detetu fantastična znanja i veštine za samo 186 eur.

Za sve informacije pozovite nas na  broj telefona 063-355-612 ili nam pišite na e-mail [email protected]
Broj mesta je ograničen i popunjava se po prijavi, zato Vas pozivamo da rezervišete mesto za vaše dete što pre.

Od srca vam se radujemo.

Komunikacija je igra vrhunskih majstora – veština koja obiluje čarolijom onda kada znate pravila i čarobne reči. Podarite svojoj deci priliku da nauče da stvari mogu lakše.

Ajnštajn kaže: „Um je poput padobrana, funkcioniše samo kad je otvoren“

Napravimo taj skok zajedno!
Otvorite um, osvojite svet!

Smarter training & coaching centar

SMARTER CENTAR