Radionica "Jačanje motivacije i postizanje veće efikasnosti"

Imaš 1.000 obaveza, nove se samo gomilaju iz dana u dan, a ti odlažeš, preskačeš i hvataš krivinu gde god možeš? A, onda se desi. Sve te sustigne i ne znaš gde ćeš pre. Na koju stranu da se okreneš. Šta sledi zna se. Nemaš motivaciju ni da ustaneš iz kreveta, a ono što i kao odradiš, bolje da nisi. Onda tek slede problemi. Matorci krenu da te smaraju, pa red zabrana, red kazni i tako u krug. Znam, hoćeš da poludiš.

Da li ti je preko glave da se vrtiš u ovom začaranom krugu?

Ako još imaš snage da se batrgaš, onda ništa, ali ako želiš da promeniš stvari i da počneš da živiš ko čovek postoji jednostavno rešenje.

Na radionici “Jačanje motivacije i postizanje veće efikasnosti” za samo 3, čitaj slovima “tri” sata, saznaćeš kako da sve obaveze obavljaš brže i efikasnije i uštediš vreme za druženje, igrice ili bleju.

Šta ćeš naučiti na radionici

Tokom radionice veštine i znanja o tome kako da pojačaš motivaciju i efikasnost usvajaćeš radeći baš na svom ličnom problemu koji te muči. Ne, nije cilj zatrpavanje teorijom i praznom pričom već praktičan rad tokom kog ćeš naučiti kako da:

Sve znanje koje stekneš odmah možeš početi da primenjuješ i saznaš:

Zato što nije lako biti sam i motivisan imaš i priliku da budeš deo sjajne zajednice gde ćeš dobiti podršku drugih polaznika. Naime, svi polaznici edukacije imaju ekskluzivan pristup Facebook i Instagram grupi gde te svakog dana očekuje novi sjajan sadržaj koji će ti pomoći u daljem napredovanju.

Radionica se održava u Smarter centru na Vračaru – ulica Stojana Protica 27 gde, u malim grupama sa mnogo posvećenosti i interakcija vežbamo sticanje veština.

Radionica traje 3 sata, a svi polaznici dobijaju radni materijal, dok se u pauzi posvećujemo kafi i grickalicama.

Ko drži radionicu?

Na radionici “Jačanje motivacije i postizanje veće efikasnosti” upoznaćemo se ti i ja – Svetlana Lolić. Ne, ja nisam ni učiteljica, niti profesorka. Nisam cinkaroš koji će te “otkucati” tvojim roditeljima. Naprotiv. Znam da ste fenomenalni, ali ponekad i malo zbunjeni ili uplašeni i to je sasvim ok.

Tu sam samo kako bih ti pomogla da se rešiš problema koji te muče i olakšam ti život koliko god je to moguće.

Prvi sam NLP trener u Srbiji koji radi sa mladima jer znam koliko stvari mogu da budu teške. Nakon 10 godina učenja  i traženja načina da popravim svoju mladost iz devedesetih, otkrila sam koliko malo podrške može mnogo da znači u životu. Verujem da bi svi mladi trebalo da nauče ove veštine koje mogu drastično da ti promene život na bolje. U prilog tome govori i činjenica da je do sada kroz moj program prošlo više od 400 mladih poput tebe i da su svi, bez izuzetka, uspeli da postignu izuzetne rezultate nakon nje.

Znam da imate krila i da možete da letite , ja sam tu samo da vam budem dobar vetar.

Prijavi se na radionicu

Radionica “Kako da pobediš tremu i imaš jako samopouzdanje” se održava 28. juna na Vračaru u ulici Stojana Protića 27 i možeš je upisati za samo 3.600 dinara pozivom na telefon 063/355-612 ili 064/22-757-88.

Ukoliko se prijaviš i na radionicu “Jačanje motivacije i postizanje veće efikasnosti” obe radionice dobijaš po ceni od 5.000 dinara.

Ako dve osobe dođu zajedno plaćaju isto 5000 dinara.

Dođi da zajedno postanemo bolji.

© 2018 Smarter Centar. Sva prava zadržana. Smarter centar, Stojana Protića 27, Beograd, Srbija.