Pobedi tremu, pucaj od samopouzdanja i spremno reši svaki problem.

Nauči kako da lakše položiš prijemni, razvališ na ispitu i pobediš svaki izazov

Odlazak na žurku, izlasci, druženje, pa ko još ne voli dobar provod. Ali… Znaš da od svega toga nema ništa ako omaneš na prijemnom ili srozaš ocene. Plus, kome je do zabave posle izgubljene utakmice ili neuspeha na takmičenju?

Eeeee, ali postoji način da uvek budeš pobednik. Naravno, da ćeš morati da učiš, treniraš i potrudiš se kao i do sada. Što se kaže: “Nema hleba bez motike”. Ono o čemu pričamo jeste niz tehnika i znanja koje će ti pomoći da iz sebe uvek, baš svaki put kada ti je to potrebno, izvučeš maksimum i postigneš ono što želiš.

Sve ovo možeš naučiti na radionici “Kako da pobediš tremu i imaš jako samopouzdanje”, a najbolje od svega je što to možeš uraditi za samo 3 sata. Bez smaranja i praznih priča.

Šta će ti doneti radionica "Kako da pobediš tremu i imaš jako samopouzdanje"?

Važno je da znaš da je radionica napravljena tako da ćeš odmah nakon nje:

A tu je i mali bonus.

Naime, ova radionica pomaže i ako imaš frku kada pričaš sa simpatijom i omogućavati da sve što smatraš slabošću pretvoriš u svoju prednost.

Pored toga, na radionici ćeš upoznati ljude slične sebi. Osobe koje te savršeno razumeju i odlično znaju kroz šta prolaziš. To znači da ćeš steći nove prijatelje i saveznike sa kojima možeš komunicirati i posle radionice kroz našu grupu podrške.

Ko drži radionicu?

Na radionici “Kako da pobediš tremu i imaš jako samopouzdanje” upoznaćemo se ti i ja – Svetlana Lolić. Ne, ja nisam ni učiteljica, niti profesorka. Nisam cinkaroš koji će te “otkucati” tvojim roditeljima. Naprotiv. Znam da ste fenomenalni, ali ponekad i malo zbunjeni ili uplašeni i to je sasvim ok.

Tu sam samo kako bih ti pomogla da se rešiš problema koji te muče i olakšam ti život koliko god je to moguće.

Prvi sam NLP trener u Srbiji koji radi sa mladima jer znam koliko stvari mogu da budu teške. Nakon 10 godina učenja  i traženja načina da popravim svoju mladost iz devedesetih, otkrila sam koliko malo podrške može mnogo da znači u životu. Verujem da bi svi mladi trebalo da nauče ove veštine koje mogu drastično da ti promene život na bolje. U prilog tome govori i činjenica da je do sada kroz moj program prošlo više od 400 mladih poput tebe i da su svi, bez izuzetka, uspeli da postignu izuzetne rezultate nakon nje.

Znam da imate krila i da možete da letite , ja sam tu samo da vam budem dobar vetar.

Prijavi se na radionicu

Radionica “Kako da pobediš tremu i imaš jako samopouzdanje” se održava 27. juna na Vračaru u ulici Stojana Protića 27 i možeš je upisati za samo 3.600 dinara pozivom na telefon 063/355-612 ili 064/22-757-88.

Ukoliko se prijaviš i na radionicu “Jačanje motivacije i postizanje veće efikasnosti” obe radionice dobijaš po ceni od 5.000 dinara.

Ako dve osobe dođu zajedno plaćaju isto 5000 dinara.

Dođi da zajedno postanemo bolji.

© 2018 Smarter Centar. Sva prava zadržana. Smarter centar, Stojana Protića 27, Beograd, Srbija.