Mi inspirišemo i podržavamo mlade da ostvare svoj pun potencijal. Ohrabrujemo ih da grade lična iskustva, koriste sve resurse koji su im na raspolaganju, razmišljaju i komuniciraju pobednički. 

O Smarter centru

Osnivač i autor  Smarter programa je Svetlana Lolić, sertifikovani međunarodni NLP trener i ECA Coach. Licence je stekla na studijama za neuro-lingvističko programiranje u Beogradu. Iako je po struci ekonomista, svoju strast pronašla je u motivaciji, edukaciji i podršci mladima  da žive smislen i ispunjen život.

Smarter centar je osnovan 2017. godine, sa željom da razvije socijalne i intelektualne veštine kod mladih. Smarter program je jedinstven i nastao je iz neuro-lingvističkog programiranja, da coaching disciplina i neuro nauka 21 veka.

Radujemo vam se da zajedno gradimo sjanu budućnost.

DOBRO došli u Smarter centar

Da se predstavim

Moje ime je Svetlana i ako bih svoj život trebala opisati u jednom stihu to bi bio
“Always look on the bright side of life.“
To sam ja, sušta pozitiva. I imam osmeh da to i dokažem. 
Moj životni poziv je edukacija, motivacija i inspiracija svih onih koji traže lepšu stranu života. Oduvek radim na sebi, jednostavno volim da napredujem.

Svoje licence i setirfikate stekla sam učeći od eminentnih stručnjaka kao što su Charles Faulkner, Brian Tracy, Slavica Squire,Tony Robbins, Marshall Goldsmith, Michael Hall, Bernd Isert .
Kako sam i sama prošla izazovno odrastanje , samim tim je moja velika želja da jedan od pravaca Smarter centra budu baš mladi. Duboko verujem da bi i moj životni put bio drugačiji da sam sve ovo znala ranije.
Sve što sam stvorila kroz ovaj program od srca darujem generaciji koja dolazi i radujem se da svedočim Smarterima budućnosti.
Svo svoje iskustvo i znanje u biznisu, životu, roditeljstvu i kroz odgoj Lane i Nikole kroz ovaj program stavljam dostupan svetu.
Dobrodošli u Smarter 

Zašto ovo radimo i u šta verujemo

Zato što formalno obrazovanje deci ne daje znanje kako život zaista funkcioniše. Niko ih ne uči kako da rade ono što vole, kako da upravljaju emocijama, kako da postave ciljeve i budu motivisani da ih ostvare.

Zato što verujemo da su sva deca sposobna, pametna i da mogu da ostvare sve što požele u životu ako osveste svoj potencijal na vreme.

Zato što  decu od malena uče da se otuđuju i gledaju svoja posla, a suština je u spajanju, podršci, razumevanju različitosti.

Kreativnost, hrabrost i ljudski potencijal su naše osnovne pokretačke sile.

Zato što je važno ostvariti cilj ali isto tako važno je kako se na tom putu osećaju. Emocionalan inteligencija je jednako važna kao i intelektualna.

Zato što je na nama je da menjamo obrasce vaspitanja, obrazovanja i života. Sa promenom ukorenjenih obrazaca i krutih uverenja postajemo bolji, a naša deca spremnija za život u 21.veku.

Zato što  uskoro posao od 7-15h neće postojati. Potrebno je da učimo decu da razvijaju fleksibilnost i snalažljivost.

Zato što mi verujemo u ono što je AJNŠTAJN rekao:”Um funkcioniše samo kada je otvoren.”

Zato što verujemo da je potrebna  promena na svim nivoima našeg društva, ovo je naš doprinos.

Zajedno možemo sve. Smarter – Veština koje daju krila.

“Svako dete ima krila,

samo mora da se seti

gde mu rastu sakrivena

i – odmah će da poleti.”

Mika Antić

Preuzmite besplatan e-book

Ukoliko želite da preuzmete besplatan e-book potrebno je popuniti formular i knjiga će Vam biti prosleđena na email.

Besplatan e book koji će vam pomoći da :

⁃ Razumete promene u mozgu svakog tinejdžera

⁃ Koliko je važna snaga porodice i još mnogo toga

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Tajna uspešnih odnosa sa decom je knjiga koja vas u nekoliko jednostavnih koraka dovodi do razumevanja različitosti i zašto vam sa nekim komunikacija ide lako a sa nekim jako teško.

   Vaše ime (obavezno)

   Vaš Email (obavezno)

   © 2018 Smarter Centar. Sva prava zadržana. Smarter centar, Stojana Protića 27, Beograd, Srbija.