Smarter centar je mesto gde mladi mogu da osveste svoj pun potencijal i žive uspešno, ostvareno i srećno u 21. veku. 

Ovo su naše vrednosti koje nas vode u svemu što radimo:

1. Verujemo da su sva deca sposobna, pametna i da mogu da ostvare sve što požele u životu.

2. Svako dete ima vrhunski potencijal i naš zadatak je da ga otkrijemo i podržimo.

3. Kreativnost, hrabrost i ljudski potencijal su naše osnovne pokretačke sile. Vrednujemo sve vrste inteligencije, emotivnu kao i intelektualnu. Imamo sve resurse na raspolaganju i svakodnevno učimo da ih upotrebljavamo i raspolažemo sa njima.

4. Na nama je da menjamo obrasce vaspitanja, obrazovanja i života. Sa promenom ukorenjenih obrazaca i krutih uverenja postajemo bolji, a naša deca spremnija za život u 21.veku.

5. Uskoro posao od 7-15h neće postojati. Potrebno je da učimo decu da razvijaju fleksibilnost i snalažljivost. 

6. Naš zadatak je da ih naučimo moralnim kao i tradicionalnim vrednostima. U suprotnom zaboraviće ko su, a tikva bez korena ne raste. Geni su geni! Moraju da znaju ko su.

7. Istine i laži koje delimo sa njima ostavljaju tragove na njihovoj duši i srcu, zato apelujem da mislimo o tome. Nemojte podcenjivati decu. Nikad! To su mali mudraci.

8.Verujemo da ako vi živite život sa svrhom, srećni i ispunjeni ljubavlju i vaše dete će imati veće šanse da svoj život živi upravo tako. Mi smo osnovni model na kome oni postavljaju svoj život.

9. Ako se stalno razvijate, smejete, verujete i podržavate vaše dete, ono će rasti u osnaženu, duhovitu i osobu ispunjenu ljubavlju.

10. Verujemo da je Smarter certificate by NLP, kao jedinstven program za mlade apsolutno neophodan u odrastanju i razvoju potencijala vašeg deteta. Deca sa kojom smo do sada radili pokazala su kako uz podršku mogu postići vrhunske rezultate.

11. Čvrsto verujemo da edukacijom mladih menjamo svet! Oni su ti koji će za 10-15 godina odlučivati kakvim ćemo životom živeti. Njihova inteligencija će se meriti veštinama koje poseduju.

12. Radimo na razvoju vrhunske motivacije, izgradnje samopouzdanja, razvoju komunikacije, pravim ciljevima, veštinama upravljanjem vremena i informacijama, razvojem kreativnosti, agilnosti i kritičkog razmišljanja, jer jedino tako će deca u budućnosti moći da žive duhovno i materijalno blagostanje.

13. Smarter edukacija je snažna podrška na tom  putu. Živimo i radimo želju svog srca jer nama  je VAŽNO da deca nauče i znaju da mogu da dotaknu zvezde, rašire krila i žive smislen i ispunjen život.

14. U vremenu u kome živimo svesni svega nepredvidivog što ono donosi jedino što sigurno znamo jeste da decu moramo spremiti upravo za to vreme. Sad odgovorno i hrabro. Koji je izbor? Šta ih čeka ako ne budu bili spremni i obuceni?

MI DAJEMO 90% našeg sadržaja besplatno kroz tekstove, radionice i materijale koje plasiramo putem našeg sajta i društvenih mreža. Smarter je spreman da učestvuje u svim humanitarnim akcijama koje doprinose boljitku dece i rade na osvešćivanju potencijala kod mladih i studenata.

Osnivač Smarter centra je Svetlana Lolić, majka četrnaestogodišnje Lane. Preduzetnica od svoje 24. godine, poslednjih 10 godina istražuje modernu psihologiju, a pre 5 godina nalazi svoju ljubav i mesto u NLP metodologiji. Akreditovana je kao NLP trener pod mentorstvom Slavice Squire na NLP Institutu gde je tokom godina bila deo izuzetnih treninga koje su držali eminentni svetski stručnjaci među kojima su Charles Faulkner, Berndt Isert, Marshal Goldsmith, Bryan Tracey i dr. Njena motivacija za otvaranje Smarter centra jeste stvaranje prostora gde će deca usvajati veštine 21. veka i tako za sebe, uz našu podršku, kreirati bolju budućnost.

Pozovite nas